Okse på spyd

Okse på spyd

Okse på spyd er perfekt til grillen, men du kan også stege dem på en varm pande. De er godt krydret og smager fantastisk. Jeg har valgt at sætte to pinde i hver da de så er nemmere at vende på grillen. Husk at lægge spydene i kold vand 1 time inden du skal bruge dem, det gør at farsen er nemmere at få af. Okse på spyd passer perfekt sammen med en blandet salat, stegte grøntsager eller hvad du nu selv synes. Kalorieindholdet i et stk. Okse på spyd er 64,3 Kcal. fordelt på 9,3 g protein, 1,3 g kulhydrat og 2,4 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 400 g hakket okse 3 – 6%
  • 1 spsk røget paprika
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 stort løg, finthakket
  • 1 spsk. tørret blandet krydderurter
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 æg
  • 1 – 2 spsk. koldt vand
  • salt og peber
  • 1 dl. sojasauce
  • 1 spsk. olivenolie
  • 20 små grillspyd, lægges i vand nogle timer inden brug

Fremgangsmåde

  1. bland kødet sammen med krydderier, løg, hvidløg og æg
  2. form farsen til nogle små buttede pølser
  3. bland soja og olie sammen og læg fars rullerne heri
  4. lad dem trække i 1 time
  5. sæt grill spyd i hver og grill dem på en varm grill, i nogle få min på begge sider

GD Star Rating
loading...
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

− 1 = 1

 
 
 
 

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/sunderekost.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3342