Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Mulligatawny

Denne Mulligatawny suppe smager fantastisk, og samtidig får man en  rigtig god smag af det fjerne østen, med denne suppe, på en kold vinterdag.

1portion af suppen giver ca. 280 kcal fordelt på 27% fedt, 30% kulhydrat og 43 % protein

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst uden skind
  • 1 L vand
  • 2 store løg
  • 2 porre
  • 2 store rød peberfrugt
  • 2 tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. tørret timian
  • 3 spsk. majsstivelse
  • 1 dl. vand
  • 1 dl fløde 13%
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  1. kog kyllingebrysterne i vandet i ca. ½ time
  2. skær løg i tern, porre i tynde skiverog peberfrugterne i tern
  3. hak tomater og hvidløg fint
  4. tag kødet op og skær det i skiver
  5. kom alle grønsagerne, samt timian i suppen og giv det et opkog
  6. rør karry og majsstivelse ud i 1 dl vand og tilsæt det suppen under omrøring
  7. kog suppen igennem i ca. 2 min og tilsæt fløden
  8. varm kyllingestukkerne i suppen og smag til med salt og peber
  9. server evt. groft brød til suppen

GD Star Rating
loading...
Mulligatawny, 5.0 out of 5 based on 1 rating
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

60 − = 53