Kokosolie

Kokosolie

BRUG NØDEN………

Kokosolie er et fantastisk produkt at stege i. Jeg bruger det selv og synes det er et fantastisk produkt, du kan få det med og uden smag af kokos og jeg vil anbefale dig at købe det økologiske. Kokosolie har et højt indhold af mellemkædede fedtsyrer, som hurtigt optages i kroppen og danner energi. Kokosolie bliver ikke lagret som fedt i kroppen modsat andre fedtsyrer. Derfor anses fedtsyresammensætningen i kokosolie som meget fordelagtig. Smeltepunktet ligger omkring 25 grader. Olien er meget varmestabil og forandre sig ikke til transfedtsyre ved pandestegning. Så helbredsmæssigt, smagsmæssigt og andvendelsmæssigt et meget spændende produkt.

Her under kan du læse om hvad du også kan bruge kokosolien til, alt sammen fundet på nettet. Håber du kan få glæde af nogle af tipsene.

Kokosolie er et fremragende fedtstof til madlavning, fordi oliens struktur forbliver intakt, når den opvarmes. Den producerer ikke skadelige biprodukter ligesom de mest almindelige madolier

Brug kokosolie i diverse opskrifter i stedet for smør. Du kan lave alt lige fra tærtedej til brownies, saucer og meget andet. Krydderierne i de fleste opskrifter vil som regel overdøve smagen af kokosolie, men hvis du helst vil undgå smagen af kokos, kan du vælge en kokosolie uden smag.

Kokosolie er den vigtigste ingrediens i de fleste veganske raw tærter samt paleo lækkerier, fordi den bliver fast ved temperaturer under 24 grader, og derved holder den lækkerierne intakt og gør dem ekstra lækre

Når du anvender Kokosolie i f.eks en smoothie, bliver frugternes og grøntsagernes næringsstoffer bedre absorberet, samtidigt med at dit blodsukker reguleres. Hvis du spiser dampede grøntsager, skal du endelig tilsætte rigeligt med kokosolie og noget godt havsalt, som de fedtopløselige vitaminer vil absorbere langt mere effektivt

Bland Kokosolien med lige dele kakaopulver og honning, så du får en naturlig chokoladesauce, eller hæld massen i små forme og lad dem stivne i køleskabet, og vupti så har du nogle sunde, hjemmelavede chokoladelækkerier

Bland 3-4 spsk. – kokosolie med top, 1 tsk – natron (natriumbicarbonat) 20-30 dråber – æteriske pebermyntedråber (IKKE ekstrakt fra supermarked!) og du har en fantastisk tandpasta. Natron købes i supermarkeder. Står ved siden af bagepulver. Dråber i helsekost og kokosolie i bl.a. Bilka…..Husk IKKE at forveksle natron med bagepulver….. bagepulver er nemlig tilsat syre og stivelse….

Kokosolie er et sundt, nærende fedtstof, der tilfører dine binyre- og thyroide hormoner rigtig næring, så din hormonbalance bliver mere stabil, bl.a. derfor jeg bruger det, da jeg har problemer med min skjoldbrugskirtel.

Bland lige dele puddersukker og kokosolie, tilføj evt. dine foretrukne essentielle olier og anvend denne mikstur som en body scrub, når du tager bad.

Du kan anvende kokosolie som en fugtighedscreme, for den tilfører næring til huden og forebygger akne. Mange folk bruger den som en ansigts creme til forebyggelse mod rynker.

Det tager rigtig lang tid før kokosolie bliver harsk, og nu hvor du ved, hvor fantastisk det er, har du sikker lyst til at bruge en masse af det!

GD Star Rating
loading...
 
Tags:

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

+ 71 = 74