Hovedretter

Brændte mandler

Brændte mandler

Portioner: 1 stor portion

Tid: ½ time

Sværhedsgrad: Let

Brændte mandler er bare den ultimative juleknas af den sprøde slags. Hjemmelavet Brændte mandler smager bare lidt bedre og hvem siger at man ikke kan spise dem året rundt… Du kan bruge dem som knas […]

Se opskrift

 
Lasagne

Lasagne

Portioner: 6 portioner

Tid: 15 minutter forberedelse og 35 minutter i ovnen

Sværhedsgrad: Let

Super nem Lasagne som børnene kan være med til at lave. Jeg har denne gang valgt den nemme og sundere udgave, men bare rolig, den er stadig smagfuld. Jeg har bare valgt ikke selv at […]

Se opskrift

 
Grøn burger

Grøn burger

Portioner: 4 styks

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Grøn burger er en vegetar burger som er smagfuld, super lækker og super sund. Den saftige og lidt stærke bøf passer rigtig godt sammen med ærte puré og lidt revet gulerod. Man sidder ikke med […]

Se opskrift

 
Sennepskylling

Sennepskylling

Portioner: 2

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Sennepskylling med stuvet spinat er simpelthen en skøn ret. Der er lidt bid i kyllingen på grund af Dijon sennep, men det passer perfekt. Vi kan jo godt blive enige om at der ikke er […]

Se opskrift

 
Røget laks

Røget laks

Portioner: 1 portion

Tid: 1 døgn til saltning, røgning ca. 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Så er der lavet Røget laks på grillen og jeg må sige at den blev overraskende god. Det tager selvfølgelig lidt tid at lave en Røget laks, men den er ventetiden værd. Har du mod […]

Se opskrift

 
Fisk i kokossauce

Fisk i kokossauce

Portioner: 4 portioner

Tid: 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Fisk i kokossauce er en lækker karrygryde som er smagfuld og cremet. Du kan bruge alle former for fisk f.eks. laks rødspættefilet, havkat eller torsk. De grønne asparges kan erstattes af edamamebønner, slikærter, grønne bønner […]

Se opskrift

 
Jægergryde

Jægergryde

Portioner: 6 portioner

Tid: 1 ½ time i alt

Sværhedsgrad: Let

Jægergryde er en fantastisk dejlig ret, den blev til på en shelter tur, hvor det skulle være nemt, du ved kun en gryde, der kan tåle at stå i et bål, med i cyklen, sammen […]

Se opskrift

 
Mørbrad i paprika sauce

Mørbrad i paprika sauce

Portioner: 4 portioner

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Mørbrad i paprika sauce, mums dette er nok den bedste udgave jeg længe har smagt, selv børnebørnene var svære at styre. Den er fantastisk nem, hurtig og simpel at lave. Med de få ingredienser er […]

Se opskrift

 
Pasta med grønne asparges

Pasta med grønne asparges

Portioner: 3 portioner

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Pasta med grønne asparges er en rigtig forårsret. Den er dejlig let samtidig med at den mætter. Pasta med grønne asparges er let og hurtig at lave. Du kan selvfølgelig købe en færdig Mornaysauce, så […]

Se opskrift

 
Fisk i fad

Fisk i fad

Portioner: 3 portioner

Tid: 35 minutter

Sværhedsgrad: Let

Fisk i fad er en simpel og nem ret med fisk. Den er fuld af smag og tager ikke lang tid at lave, så længe du har forberedt dine porre. Du kan for øvrigt købe […]

Se opskrift