Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Kartofler i det grønne

Kartofler i det grønne er en enkelt salat med få ingredienser, men alligevel med en masse smag. Kartofler i det grønne passer til alt slags kød og fisk, grillet eller stegt. Den er rigtig god at lave hvis du evt. har rester af kogte kartofler fra dagen i forvejen, så spare du det trin, og så får du ryddet ud i køleskabet på en pæn måde. Kartoffelsalat kan laves på mange måde, denne er bare en i rækken, overvejende grøn. Grønne asparges smager fantastisk, rå som let tilberedt, det samme gælder for sukkerærter, jeg bruger dem tit som snack. Kartofler i det grønne er fantastisk sprød og lækker, prøv den af en dag ved lejlighed.

Kalorieindholdet i denne portion er 440 kcal, fordelt på 13 g protein, 65 g kulhydrat og 15 g fedt

Ingredienser

  • 300 g kogte kartofler
  • 1 spsk. chili olie
  • 1 bdt. snittede grønne asparges
  • 1 håndfuld sukker ærter
  • 1 bdt. dild
  • 1 håndfuld rucula
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. skær kartoflerne i mindre stykker
  2. varm olien i en stegepande og rist kartoflerne til de er gyldne og sprøde
  3. kom asparges og sukkerærter ved og steg videre under omrøring i et par min. til grønsagerne er møre, men stadig har bid
  4. krydr med salt og peber, bland med rucola og drys med dild

GD Star Rating
loading...
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

− 1 = 7