Frokost

Taco aften

Taco aften

Portioner: 1 portion

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Åh det er altså skønt når man bare sidder der og råhygger med familien, og selv komponerer sin mad. Elsker altså den der byg selv metode. Taco aften er et fint eksempel på sådan en […]

Se opskrift

 
Rødbedeburger

Rødbedeburger

Portioner: 3 portioner

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Rødbedeburger smager himmelsk, samtidig med at den er overraskende nem at lave. Nogen gange må der gerne være en kødløs dag, det er der bestemt ingen der har taget skade af endnu, og sikkert heller […]

Se opskrift

 
Rugbrød

Rugbrød

Portioner: 1 brød

Tid: forberedelse 15 min. hævetid 1 time, bagetid 60 - 70 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du lige en skøn opskrift på glutenfri Rugbrød med hørfrø og chiafrø. Jeg er sikker på at hvis du ikke kan tåle gluten, så ligger du inde med flere forskellige frø og meltyper […]

Se opskrift

 
Tapas

Tapas

Portioner: 1

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Et Tapas bræt kan bestå af lige det du har lyst til. Det er super nemt at lave da det hele kan købes færdigt. Det skal bare lige skal pakkes ud og lægges på. Det […]

Se opskrift

 
Røget laks

Røget laks

Portioner: 1 portion

Tid: 1 døgn til saltning, røgning ca. 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Så er der lavet Røget laks på grillen og jeg må sige at den blev overraskende god. Det tager selvfølgelig lidt tid at lave en Røget laks, men den er ventetiden værd. Har du mod […]

Se opskrift

 
Pasta med grønne asparges

Pasta med grønne asparges

Portioner: 3 portioner

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Pasta med grønne asparges er en rigtig forårsret. Den er dejlig let samtidig med at den mætter. Pasta med grønne asparges er let og hurtig at lave. Du kan selvfølgelig købe en færdig Mornaysauce, så […]

Se opskrift

 
Æggerulle

Æggerulle

Portioner: 3 stk.

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Æggerulle er perfekt til den hurtige morgenmad, frokost eller til brunchbordet. Den er super nem at lave og kræver ikke det helt vilde, bare hvad du har i køleskabet af rester, et must er så […]

Se opskrift