Fisk i kokossauce

Fisk i kokossauce

Fisk i kokossauce er en lækker karrygryde som er smagfuld og cremet. Du kan bruge alle former for fisk f.eks. laks rødspættefilet, havkat eller torsk. De grønne asparges kan erstattes af edamamebønner, slikærter, grønne bønner eller broccolibuketter.

Kalorieindholdet i en portion Fisk i kokossauce ligger på 448,4 Kcal. fordelt på 30 g protein, 31,2 g kulhydrat, 22,8 g fedt og 3,4 g kostfibre. Velbekomme…

Find mere inspiration på http://sunderekost.dk

Jeg har altid pillede løg i en frostpose i mit køleskab af 2 grunde. Hader lugten af løg fra skraldespanden og på denne måde er dette overstået på en gang, desuden er de lige til at gå til, når de bare ligger og venter helt klar til brug.

Vidste du: Sejen er en ret stor torskefisk. Sejen kaldes også gråsej eller mørksej. Den er ved kønsmodningen i 5-6 års alderen normalt 60-70 centimeter og vejer godt 5 kg. Gamle eksemplarer kendes på op til 160 cm og 30 kg. Sejen kendes på at have underbid og lys sidelinje, der er næsten helt lige. Sejen er ligesom andre torskearter rig på proteiner, ligesom den har en høj værdi af Vitamin B12. Sej kan fanges hele året.

Ingredienser

  • 2 store løg, renset og skåret i små tern
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk. olie
  • 3 spsk. gul karrypasta
  • 1 ds. flåede hakkede tomater
  • 1 ds. kokosmælk
  • salt og peber
  • 250 g grønne asparges, skylles og det træge stykke knækkes af. skæres i mindre stykker
  • 600 g lys sej filet, skåret i tern 4 x 4 cm ca.
  • 30 g ristede cashewnødder
  • tilbehør ris

Fremgangsmåde

  1. risene koges efter anvisning på pakken
  2. svits løgene i en dyb pande i olie i nogle minutter
  3. tilsæt karrypasta og svits det kort
  4. flåede tomater og kokosolie tilsættes og bringes i kog
  5. krydr med salt og peber
  6. asparges tilsættes og retten koger op
  7. fisken lægges i saucen og retten simre under lår i ca. 5 minutter
  8. nødder drysses over retten og serveres med kogte ris

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>