Cremet tomatsuppe

Cremet tomatsuppe

Cremet tomatsuppe er en lækker og fyldig suppe som smager fantastisk. Den er et rigtig godt måltid til den sultne mave og er nem at lave. Altid dejligt med suppe på en kølig dag. Server den sammen med nogle lækre ostebrød og du har et fantastisk måltid. Du kan også serverer den sammen med ristet bacon i tern, hvis du synes der skal mere fylde til, jeg synes den er lækker som den er, men det er smag og behag. Kalorieindholdet i en portion Cremet tomatsuppe er 185 Kcal fordelt på 10 g protein, 22 g kulhydrat og 8 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 1 stilk bladselleri i tynde skiver
  • 1 stor rød peber i små tern
  • 1/4 blomkål hakket
  • 1 lille løg i tern
  • 1 spsk. kokosolie neutral
  • 1 spsk. tørret basilikum
  • 3 spsk. tomatpure
  • 2 dåser hakket tomater
  • 1 bouillonterning grønsag
  • 1 bæger philadelphia naturel
  • salt og peber
  • 1 persillerod skåret i stænger
  • 2 gulerødder skåret i stænger
  • lidt klippet purløg som topping

Fremgangsmåde

  1. kom kokosolie i en gryde og svits peber, bladselleri, løg og blomkål heri
  2. tilsæt tomatpure og basilikum og bland det godt sammen
  3. tilsæt de hakkede tomater og lad suppen småsimre i 30 minutter
  4. kog imens grønsags stængerne i let saltet vand, må godt have lidt bid
  5. tilsæt philadelphia og bland det småsimre i et par minutter
  6. blend suppen med en stavblender og server suppen toppet med grønsags stænger og frisk klippet purløg
  7. server evt. ostebrød til

GD Star Rating
loading...
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

76 − 69 =