Champinones al ajillo

Champinones al ajillo

Champinones al ajillo er Champignon i hvidløg, og er en del af den spanske tapas. Smager super godt, jeg har dog valgt at spare på olien, da jeg ikke bryder mig om at min mad flyder i olie. Den rigtige opskrift siger 1 dl olie, men jeg mener nu godt at mindre kan gøre det, uden at gå på kompromis med smagen. Jeg ved ikke om du har det på samme måde, men ellers kan du jo bare bruge 1 dl olie. Beregningen går dog på meget mindre.  Husk at denne opskrift er til et tapasbord, bare lige inden du falder i svime over kalorieindholdet. Kalorieindholdet i denne portion Champinones al ajillo ligger på 476 Kcal. fordelt på 6,7 g protein, 7,1 g kulhydrat, 43 g fedt, 4 g kostfibre og 5 g alkohol. Velbekomme…..

Ingredients

  • 200 g champignon
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. rød chili fintsnittet
  • ½ dl hvidvin
  • lidt hakket persille

Fremgangsmåde

  1. rens champignon og del dem i kvarte
  2. olien varmes op med hvidløg og chili, pas på det ikke brænder på, det skal bare klares
  3. champignon kommes ved og sauteres
  4. hvidvin hældes på og retten simre i ca. 4 minutter
  5. tilsæt hakket persille og server sammen med brød

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>