Brunch

Tapas

Tapas

Portioner: 1

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Et Tapas bræt kan bestå af lige det du har lyst til. Det er super nemt at lave da det hele kan købes færdigt. Det skal bare lige skal pakkes ud og lægges på. Det […]

Se opskrift

 
Rundstykke med chiafrø

Rundstykke med chiafrø

Portioner: 12 stykker

Tid: 2 timer inklusiv hævning

Sværhedsgrad: Let

Rundstykke med chiafrø er de bedste runstykker jeg har smagt og så er de glutenfrie. De er fyldige og holder formen i forhold til andre glutenfrie deje jeg har prøvet. Strukturen i dejen er også […]

Se opskrift

 
Marcipansnegle

Marcipansnegle

Portioner: 12 stk.

Tid: 2 timer ca.

Sværhedsgrad: Let

Kender du det når man sidder og bliver lidt lækkersulten? Hvad gør man så lige ved det.  Man går da i gang med at lave nogle Marcipansnegle og gud hvor blev de gode. Godt svampede, […]

Se opskrift

 
Italienske boller

Italienske boller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 2 timer, bagetid ca. 38 minutter

Sværhedsgrad: Let

Italienske boller der er glutenfri, endelig en opskrift der ikke giver tunge boller, men som er let og luftig. De smager fantastisk og som alt andet glutenfrit brød tager det altså lidt længere tid, men […]

Se opskrift

 
Glutenfri Grovboller

Glutenfri Grovboller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 1½ - 2 timer, bagetid ca. 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du opskriften på den skønneste Glutenfri Grovboller. Disse Grovboller passer perfekt til en brunch, tilbehør til en skøn blandet salat eller bare en frokost bolle med pålæg. De er super skønne og har […]

Se opskrift

 
Æggerulle

Æggerulle

Portioner: 3 stk.

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Æggerulle er perfekt til den hurtige morgenmad, frokost eller til brunchbordet. Den er super nem at lave og kræver ikke det helt vilde, bare hvad du har i køleskabet af rester, et must er så […]

Se opskrift