Barbecue kylling på spyd
Dato on januar 27, 2020 by Lone Kragh Johansen in Forretter, Hovedretter, Kød retter, Salater/tilbehør, Snacks
Barbecue kylling på spyd smager fantastisk og her kan alle være med, børn som voksen. Barbecue kylling egner sig godt til buffet, brunch, som en selvstændig ret med rodfrugt fritter eller bare som tilbehør til din salat og er også god til madpakken. Denne ret er perfekt til dig som følger sensekost, den ligger lige til højre benet. Har du lyst til andre grøntsager end dem jeg har brugt, så er det bare det du gør. Dejligt med fleksibilitet og variation i den daglige kost.
Jeg synes at man godt må springe over hvor gærdet er lavest nogle gange, så jeg har købt sød kartoffel fritter i Rema 1000, det er så nemt og smager godt. Jeg er vild med de kartofler. Jeg giver dem ca. 20 minutter ved 175′ da jeg synes de nemt bliver meget mørke i kanterne. Men har du lysten til selv at lave dem så er det det du gør. Du ved bedst hvad der passer til dig.
Kalorieindholdet i en portion Barbecue kylling på spyd ligger på 495,5 Kcal. fordelt på 31 g protein, 53 g kulhydrat, 15,5 g fedt og 7,5 g kostfibre. Velbekomme….. Der er meget mere inspiration at hente her sunderekost.dk
For dig der følger sensekost er fordelingen følgende….
HF 1+2= blandet salat, sød kartoffel fritter
HF 3= kylling
Fedt: olie, sesamfrø, dressing
Smagsgivere: barbecuesauce
Ingredienser
- 2 kyllingebryst
- ca. 1 dl barbecuesauce
- 3 spsk. sesamfrø
- grillspyd
- 300 g rodfrugtfritter af sødkartoffel, pastinakker og persillerødder
- blandet salat efter eget valg
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- skær kyllingebrysterne i passende strimler
- sæt en grillspyd i hvert stykke og læg dem i et fad
- pensl med barbecuesauce og drys med sesamfrø
- lægges i et ovnfastfad med bagepapir og bages i ovnen i ca. 20 minutter ved 180′ sammen med fritterne
- serveres sammen med noget blandet salat og rodfrugtfritter
Nyeste kommentarer