Bananpandekager med skyr

Bananpandekager med skyr

Uhmmmmm.… Bananpandekager med skyr smager fantastisk og er en del af sensekosten. Jeg er hooked på disse små banditter og spiser dem gerne til morgenmad eller frokost. Denne portion er kun en ½ sensekasse, så der er bestemt plads til et grønt mellemmåltid senere på dagen. Bananpandekagerne er glutenfri så det kan næsten ikke være bedre. Der bliver 8 små tykke pandekager ud af denne portion men  jeg synes de mætter godt og kan faktisk kun spise 3 stk. Lav evt. en dobbelt portion og frys dem ned så har du altid noget nemt, til en dag hvor du ikke har så meget tid. Kalorieindholdet på en portion Bananpandekager med skyr ligger på 350 Kcal. fordelt på 15,5 g protein, 45,5 g kulhydrat, 10 g fedt og 5,5 g kostfibre. Velbekomme…..

HF3= æg

HF4= banan, jordbær, havremel, havregryn

Fedt: smør, chokolade

Mælkeprodukt: mælk

Mælkedressing: skyr

Smagsgivere: salt, vaniljesukker

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • lidt salt
  • 35 g glutenfri havremel
  • 1,5 dl glutenfri havregryn
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 1 spsk. smør til stegning
  • 4 spsk.  skyr naturel
  • 20 g mørk chokolade 70%

Fremgangsmåde

  1. mos bananen og bland de øvrige ingredienser sammen
  2. pisk det godt sammen og bag 8 små pandekager på en varm stegepande
  3. top med skyr og mørk chokolade

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>