Bagt kartoffel med chili kylling

Bagt kartoffel med chili kylling

Bagt kartoffel behøver ikke bare være med et kryds i midten og så i med kryddersmør. Denne skønne udgave af Bagt kartoffel med chili kylling smager fantastisk og ligger godt i maven. Jeg var heldig at finde nogle bagekartofler i Menu, 3 for 18 kr. De var kolonorme, den ene vejede 780 g jeg har godt nok aldrig set så stor en bagekartoffel. Jeg vil anbefale at du finder nogen i passende størrelse for jo større de er jo længere er bagetiden i ovnen. Jeg har valgt at bruge en ganske almindelig blandet salat til, da der er meget smag i kyllingen og passer fint sammen med blandingen, men hvis du har en favorit salat så prøv den i stedet for. Du kunne jo også lige lure på om du evt. har nogen rester i køleskabet og så bruge dem i stedet for, så går det da ikke til spilde, og det kan vi li’.  Kalorieindholdet i denne portion Bagt kartoffel med chili kylling er 406 Kcal. fordelt på 31 g protein, 40 g kulhydrat og 14 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 1 bagekartoffel ca. 115 g
  • 100 g kyllingefilet
  • 2 spsk. chili pesto
  • 150 g blandet salat med agurk, majs, tomat og gulerod, eller hvad du lige har liggende
  • 1 dl. ekstra fine ærter optøede

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 180′
  2. skyl kartoflen og pak den evt ind i sølvpapir
  3. bages i den forvarmet ovn i ca. 1 time, til den er mør
  4. 20 minutter før kartoflen er færdig skæres kyllingen i passende stykker
  5. blandes med chili pesto i en skål og lad den trække i 15 minutter
  6. det hele kommes på en varm pande og steges mør
  7. tag kartoflen ud af ovnen når den er færdig, skær et kryds i den og klem den sammen så den åbner sig
  8. fordel den blandede salat, de optøede ærter og kylling over kartoflen og nyd dette skønne måltid

GD Star Rating
loading...
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

− 3 = 5