Asparges frittata

Asparges frittata

Asparges frittata med krydderurte dip smager fantastisk og er perfekt som en lille snack til dig eller dine gæster, jeg er sikker på at du vil hente ekstra point hjem for denne lille smags oplevelse. Grønne asparges smager fantastisk og er lækre sprøde, jeg må indrømme at det er dem jeg foretrækker frem for de hvide. Asparges frittata smager bedst mens den er lidt lun, men kan også spises kold.

Kalorieindholdet i en portion Asparges frittata er 271 Kcal fordelt på 21 g protein, 7,5 g kulhydrat og 18 g fedt

Ingredienser

  • 500 g grønne asparges
  • 8 æg
  • ½ bundt basilikum
  • 4 spsk. revet parmesan
  • 1 tsk. stødt muskatnød
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 150 g flødeost med urter
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. Creme fine 7%
  • 1 dl. Græsk yoghurt 0%
  • 1 spsk. sennep

Fremgangsmåde

  1. skyl de grønne asparges og bræk den nederste træede del af. Skær dem i 4 cm lange stykker
  2. pisk æggene sammen med 1 knivspids salt
  3. riv basilikum bladene i mindre stykker og bland dem i sammen med den revet parmesan
  4. krydr med muskatnød
  5. kom olie på en varm pande og svits aspargesene gyldne i ca. 4 min krydr med salt og peber
  6. hæld æggemassen over aspargesene og steg frittataen gylden på begge sider. Vend den med et grydelåg der passer til stegepanden
  7. rør flødeosten sammen med citron og mayonnaisen
  8. tilsæt yoghurt og sennep og rør det godt sammen
  9. smag til med salt og peber.
  10. når frittataen er færdig skæres den i i mundrette stykker og serveres sammen med krydderurte dip

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>